Autotrade Новини и събития

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Autotrade.

  • AV
    Представяне 12.04.2024

    Инвестиционно Предложение от Автотрейд ООД

    На основание чл. 4, ал. 2 и 3 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда„АВТОТРЕЙД“ ООД ЕИК 041066865, адрес: гр. Варна, п.к. 9009, р-н „Владислав Варненчик“,бул. "Трети март" № 59, "Фолксваген център"ОБЯВЯВАНа засегнатите лица и общественост, че:„АВТОТРЕЙД" ООД разработва проект на Подробен устройствен план – План за регулация и застрояване (ПУП-ПРЗ) за ПИ 10135.4027.18 по КККР на гр. Варна, район „Вл. Варненчик“, местност „Атанас Тарла“. ПУП-ПРЗ се изготвя с цел развитие на инвестиционно предложение (ИП), за изграждане на бензиностанция с 6 до 8 бензиноколонки и сграда за обществено обслужване. Бензиностанцията ще се състои от сграда за обслужване на клиентите, бензиноколонки, площ за маневриране на автомобили, защитени (покрити) с навес. Сградата ще съдържа търговска площ със стоки от първа необходимост – пакетирани хранителни продукти и напитки, автоаксесоари и др. Сградата за обществено обслужване ще съдържа търговска част – магазин за авточасти, заведение за хранене, автомивка, обслужваща част – офиси, склад и др.Имотът, с номер 10135.4027.18 по КККР, предмет на ПУП-ПРЗ, е с лице на улица, която представлява част от ПРЗ на Производствена зона „Метро“, одобрен с Решение № 1126-9, Протокол № 19/10-15.11.2004 г. на Общински съвет гр. Варна. Планът съдържа схеми за електроснабдяване, водоснабдяване и канализация, с които разработваният ПУП-ПРЗ ще бъде съобразен и осигурен с вода и електроенергия. В габарита на улицата са предвидени съответните инженерни проводи за обслужване на прилежащите й УПИ.Предполагаемите застроена и разгъната застроени площи ще бъдат под допустимите за устройствената зона („Оз“)определена от Общия Устройствен План (ОУП) на Община Варна.ПИ 4027.18, за който се разработва ПУП-ПРЗ и в които се планира да се реализира указаното инвестиционно предложение, не попада в границите на защитени територии по смисъла на Закона за защитените територии и защитени зони от екологичната мрежа Натура 2000.По време на строителството ще се използват природни ресурси като вода за питейно-битови и строителни нужди (приготвяне на строителни разтвори), железобетонни смеси, пясък, пръст, чакъл, и други строителни материали от естествен произход.По време на строителството се генерират следните видове отпадъци: изкопни земни маси, почва и камъни, смесени отпадъци от строителство и събаряне, и др. Отделят се и емисии от прах, и отработени газове от строителната техника. Събирането и извозването на генерираните отпадъци се извършва съгласно общинската схема за събиране и обезвреждане на отпадъците и в съответствие с изискванията на ЗУО.Писмени становища и мнения се приемат на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected], както и в РИОСВ-Варна, ул. ”Ян Палах” №4, e-mail: [email protected]; тел. 052/678 848.

  • VW Tig
    Новини от Volkswagen 22.01.2024

    Volkswagen с премиера на изцяло новия Tiguan

    Волфсбург – Световната премиера на третото поколение Tiguan е сред най-важните събития за Volkswagen. Tiguan е безспорен бестселър в гамата и един от най-успешните модели на Volkswagen в света днес.

  • VW Golf
    Представяне 23.01.2024

    СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ GOLF

    50 години Golf – световният бестселърпрекрачва в бъдещето с бързодействаща инфотейнмънт система и рlug-in хибридно задвижване за дълги пътуванияЮбилейнао обновление - преди 50 години от поточната линия слиза първият от общо над 37 милиона произведени до момента автомобила Golf.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.