Autotrade Volkswagen

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

 • AV
  Представяне

  Инвестиционно Предложение от Автотрейд ООД

  На основание чл. 4, ал. 2 и 3 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействието върху околната среда„АВТОТРЕЙД“ ООД ЕИК 041066865, адрес: гр. Варна, п.к. 9009, р-н „Владислав Варненчик“,бул. "Трети март" № 59, "Фолксваген център"ОБЯВЯВАНа засегнатите лица и общественост, че:„АВТОТРЕЙД" ООД разработва проект на Подробен устройствен план – План за регулация и застрояване (ПУП-ПРЗ) за ПИ 10135.4027.18 по КККР на гр. Варна, район „Вл. Варненчик“, местност „Атанас Тарла“. ПУП-ПРЗ се изготвя с цел развитие на инвестиционно предложение (ИП), за изграждане на бензиностанция с 6 до 8 бензиноколонки и сграда за обществено обслужване. Бензиностанцията ще се състои от сграда за обслужване на клиентите, бензиноколонки, площ за маневриране на автомобили, защитени (покрити) с навес. Сградата ще съдържа търговска площ със стоки от първа необходимост – пакетирани хранителни продукти и напитки, автоаксесоари и др. Сградата за обществено обслужване ще съдържа търговска част – магазин за авточасти, заведение за хранене, автомивка, обслужваща част – офиси, склад и др.Имотът, с номер 10135.4027.18 по КККР, предмет на ПУП-ПРЗ, е с лице на улица, която представлява част от ПРЗ на Производствена зона „Метро“, одобрен с Решение № 1126-9, Протокол № 19/10-15.11.2004 г. на Общински съвет гр. Варна. Планът съдържа схеми за електроснабдяване, водоснабдяване и канализация, с които разработваният ПУП-ПРЗ ще бъде съобразен и осигурен с вода и електроенергия. В габарита на улицата са предвидени съответните инженерни проводи за обслужване на прилежащите й УПИ.Предполагаемите застроена и разгъната застроени площи ще бъдат под допустимите за устройствената зона („Оз“)определена от Общия Устройствен План (ОУП) на Община Варна.ПИ 4027.18, за който се разработва ПУП-ПРЗ и в които се планира да се реализира указаното инвестиционно предложение, не попада в границите на защитени територии по смисъла на Закона за защитените територии и защитени зони от екологичната мрежа Натура 2000.По време на строителството ще се използват природни ресурси като вода за питейно-битови и строителни нужди (приготвяне на строителни разтвори), железобетонни смеси, пясък, пръст, чакъл, и други строителни материали от естествен произход.По време на строителството се генерират следните видове отпадъци: изкопни земни маси, почва и камъни, смесени отпадъци от строителство и събаряне, и др. Отделят се и емисии от прах, и отработени газове от строителната техника. Събирането и извозването на генерираните отпадъци се извършва съгласно общинската схема за събиране и обезвреждане на отпадъците и в съответствие с изискванията на ЗУО.Писмени становища и мнения се приемат на следните електронни адреси: [email protected] и [email protected], както и в РИОСВ-Варна, ул. ”Ян Палах” №4, e-mail: [email protected]; тел. 052/678 848.

  Научете повече
 • VW Tig
  Новини от Volkswagen

  Volkswagen с премиера на изцяло новия Tiguan

  Волфсбург – Световната премиера на третото поколение Tiguan е сред най-важните събития за Volkswagen. Tiguan е безспорен бестселър в гамата и един от най-успешните модели на Volkswagen в света днес.

  Научете повече
 • VW Golf
  Представяне

  СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВИЯ GOLF

  50 години Golf – световният бестселърпрекрачва в бъдещето с бързодействаща инфотейнмънт система и рlug-in хибридно задвижване за дълги пътуванияЮбилейнао обновление - преди 50 години от поточната линия слиза първият от общо над 37 милиона произведени до момента автомобила Golf.

  Научете повече
 • ID.4 ID.5 ID.3
  Оферти и акции

  ГОТОВ ДА БЪДЕ ТВОЙ. СЕГА С 12 000 ЛВ. ПО-МАЛКО

  Изцяло електрически, елегантни и ефективни, ID.4 и ID.5 са създадени за големи неща. Сега не трябва да правите никакви компромиси, за да шофирате устойчиво. Предлагаме ви специална лимитирана оферта за налични автомобили..

  Научете повече

Volkswagen
Налични на склад

Volkswagen
Аксесоари

Искате още и още за вашия автомобил? Открийте широката гама аксесоари от Volkswagen.

Намерете аксесоари
banner img

Моят Volkswagen
Конфигурирайте

Volkswagen разполага с голям избор от модели и ви предлага подходящ спътник за всяка ситуация в живота. Конфигурирайте желания модел сега според вашите лични предпочитания.

Конфигуратор
banner img

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.