Autotrade Новини

Тук можете да намерите всички най-актуални новини от Autotrade.

  1. Новини и събития
  2. 10 предимства на Volkswagen сервизите
01.04.2019
СЕРВИЗНИ НОВИНИ

10 предимства на Volkswagen сервизите

.

Контакти

1. Сервиз 4+

 

Volkswagen има програма, наречена Сервиз 4+, която е предназначена за всички модели Volkswagen леки и Volkswagen лекотоварни автомобили над 4 години. Състои се от сервизни пакети с включени в тях Volkswagen Оригинални, Economy и Austausch части, както и труда за тяхната смяна. Пакетните цени са с включена в тях отстъпка до 54% при Economy пакетите.

 

2. Volkswagen Оригинални части

 

Дали Polo, Golf, Passat, Sharan, Touran, Tiguan, Touareg или друг представител от нашата широка моделна гама се нуждае от резервна част: ние ще се погрижим оригиналните части за всички автомобили Volkswagen да са винаги налични. И то не само за времето докато модела е нов, а за дълги години: в нашите сервизи можете да получавате части до около 15 години след края на серийното производство на модела. Така и собствениците на по-стари автомобили могат също да разчитат на нас и да остават винаги мобилни.

 

3. Volkswagen Economy части

 

Volkswagen Economy части са сравнително нова продуктова линия на Volkswagen за оригинални резервни части специално разработени и проектирани според нуждите на автомобилите над 4 години. Тази линия има за цел чрез модификация на конструктивните характеристики и намаляване броя на вариантите да се намалят производствените разходи, а от там и цената. Така цените на Volkswagen Economy частите са до 40% по-ниски в сравнение с тези на Volkswagen Оригиналните части, които се вграждат при серийното производство на автомобилите. Volkswagen Economy частите са добра алтернатива на Volkswagen Оригиналните части и предлагат умно решение особено в съотношение цена/качество.

 

4. Volkswagen Оригинални Austausch части

 

Volkswagen е номер 1 както в рециклирането, така и в повторната употреба на стари продукти. От решаващо значение за нас е рецклирането в равностойно на серийното качество, но също и рентабилността и щадящия околната среда процес. Нашите методи на обработка гарантират оптимална функционалност и сигурност. Освен това те са съгласувани с развойните отдели към серийното производство. Нашите клиенти могат да са доволни от това, че Volkswagen Оригиналните Austausch части при еднакво качество имат до 50% по-изгодна цена в сравнение с Volkswagen Оригиналните части.

 

5. Volkswagen Оригинални аксесоари

 

За да можете да направите вашия автомобил още по-перфектен, Volkswagen оригинални аксесоари предлагат продукти с най-високо техническо качество, които пасват перфектно и на визията на вашия автомобил. Независимо дали ще изберете спортни колела, практичен багажник за покрива или най-новия навигационен софтуер - разгърнете вашият собствен стил, предложението е многообразно.

 

6. Express Service

 

Volkswagen предлага услугата Express Service. Просто се обадете, докарайте автомобила си и си прочетете вестника при нас. Тази услуга се предлага за бързи ремонти, като смяна на дискове и накладки, гуми, масло. Цените са фиксирани – при така обозримите услуги, ние можем веднага да Ви кажем колко ще струва. Вие няма да платите нито лев повече. И това е различно при нас.

 

7. Каросерия и лаково покритие

 

Удари от камъни, драскотини и дребни повреди по лаковото покритие, например по ръбове, представляват идеални места за ръждата. Преди корозията да обхване други зони и щетата да приеме по-големи размери, трябва да дойдете във Вашия оторизиран сервиз на Volkswagen. Естествено Вашият оторизиран сервиз Volkswagen е първият адрес, в случай че някога се случи истинска злополука. Нашите най-добре обучени механици ще приведат Вашия автомобил отново във форма със специални инструменти и технологии. Боята се нанася в камери така грижливо за различните слоеве, че Вашият автомобил изглежда отново като нов.

 

8. Квалифициран персонал

 

При Volkswagen обучението на механиците не спира просто след изпита. С всеки нов модел влизат в употреба нови технологии и материали. Това изисква обучение през целия живот. Въодушевлението от техническите предизвикателства и удоволствието от работата се пренасят автоматично върху сервизните услуги, които използвате.


9. Специални инструменти и диагностични уреди в съответствие с изискванията на производителя

 

Оторизираните Volkswagen сервизи годишно инвестират големи суми в специални инструменти и сервизно оборудване, които производителят препоръчва за компетентното ремонтиране на нови Volkswagen модели. Много от тези уреди са разработени съвместно с автомобилите и гарантират най-точно регулиране, бърза проверка за грешки и кратко работно време за поддръжка и ремонт.


10. Гаранция за мобилност

 

Гарантира се мобилност в случай на повреда, поради която превозното средство не е в състояние да се движи. Налична повреда има, когато автомобилът не може да достигне на собствен ход до сервиз или когато производителят не препоръчва автомобилът да продължи да се движи. Не е препоръчително автомобилът да продължи да се движи при светването на някоя от червените контролни лампи, сигнализиращи за смущения в спирачната система, ръчната спирачка, охладителна система, проблеми с налягане на моторното масло, кормилна уредба, ключ за запалване. Мобилност се гарантира и при проблем със стартирането на автомобила, разредена акумулаторна батерия, спукана гума, щети, нанесени от гризачи. Гаранцията за мобилност се подновява, когато необходимите посещения за обслужване/инспекция се извършват в оторизиран сервиз на Volkswagen – и то през целия експлоатационен живот на автомобила.

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.